Emilka

A modellről röviden

2020 március 6. Ezen az oldalon szeretném bemutatni egy egyszerű vontatóhajó építését. Mint látható műanyag a hajótest, készítettem egy sablont mert ebből a típusból 3 db-ot készítek. Ezt nem versenyzés céljára hanem általános célokra szánom. Mindig gondot okoz ha bemutatózunk, hogy a gyerekek kezébe adjuk a modelleket. Vigyázni kell arra nehogy ütközzönek mert a versenymodellek sérülékenyek, ezért úgy gondoltam, hogy készítek 2 olyan strapabíró modellt amit bárkinek a kezébe adhatok. A 3. példány pedig videózásra és bennragadt modellek mentésére fogom felkészíteni.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

2020 április 13.

Mint látható lassan elkészül a modell. A kord gyűrű 3d nyomtatással készült és réz betétek vannak benne. Egy kissé macerás a kormány megoldás mert szétszerelhetőre kellett készíteni mert másként a hajócsavart nem lehet kivenni. Még a motortartót kell beépíteni és mehet az első próba.


2020 Április 18.

Megtörtént az első úsztatás ami várakozáson felül sikerült.